T2019_0052 1

Last og buss

Last og buss

Forhandlervirksomhet

Trucknor er, med sine 36 verksteds- og servicepunkt, Nordens nest største Volvo-forhandler for lastebiler og busser.
Gjennom Trucknor AS og Nordic Last og Buss AS driver Strømberg Gruppen forhandlervirksomhet innen salg og service av varebiler, lastebiler og busser i to av landets fem regioner.

Strømberg Gruppen er også landets største Volvo- og Renaultforhandler (ca. 32 %). Antall servicepunkt er godt utbygd i hele forhandlervirksomheten, og sammen med våre dyktige medarbeidere, er målet kontinuerlig utvikling av virksomheten og videreføring av allerede etablerte kunderelasjoner. Nordic Last og Buss AS består av femten verkstedsanlegg fra Nordland til Nordkapp. Nordic er organisatorisk delt opp i to områder: Distrikt Sør og Distrikt Nord, med hver sin daglige leder. Samarbeidet mellom Trucknor og Nordic på salg av komplettbiler og verkstedsdrift, fungerer godt og har siden starten levert gode resultater. Lokal styring og ledelse er helt nødvendig for å sikre og opprettholde nærhet til kundene; derfor ser vi ekstra lyst på det gode samarbeidet og utviklingen i nord.

Trucknor AS

Trucknor AS eier totalt ti Trucknor-selskap. Selskapene er lokalisert langs kysten, fra Stryn i nord til Arendal i sør. Totalt består virksomheten av hele 18 verkstedsanlegg med over 300 ansatte til sammen.

Nordic last og buss AS

Trucknor AS kjøpte 100 % av aksjene i selskapet Nordic Last og Buss AS i oktober 2015. Nordic Last og Buss AS ble etablert i 1984 med sete i Svolvær, og har siden den gang gjort flere oppkjøp. Selskapet er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler og busser.